Update

Jag har inte varit så flitig här på sistone. Det har varit stressigt på jobbet och jag har mest velat ligga i soffan på kvällarna och kolla på inspelade avsnitt på boxen. Så jäkla trist väder idag så jag har inte lust med särskilt mycket heller. Skriver lite i brist på annat.

Jag märker att jag dippar lättare när jag stressar och mormors död har varit mycket i fokus. En session hos min terapeut har dock hjälpt massor och nu känner jag mig lugn. Det var som att gå på en otroligt intensiv meditation att få prata ut hos henne. Jag pös ihop som en ballong. Massor av insikter som vanligt. Hon är så himla skicklig, jag förstår inte att hon kan läsa mig så totalt. På ett sätt är jag oerhört öppen med mitt liv, men vissa delar håller jag så slutna. De delarna lyckas hon alltid få upp på nåt sätt. Hon är värd varenda krona.

En vän till en vän dog tragiskt i en bilolycka förra veckan och jag blev väldigt chockad när jag fick veta. Jag kände inte honom så väl, mest ytligt, men det är alltid så märkligt att någon har dött som man vet vem det är. Att min vän sörjer var dock sorgligast. Vi sa det på telefonen att nästa gång vi pratar ska det vara för att vi har glada nyheter. Jag strävar dit min vän. :)

En gammal lärare dog också för några veckor sedan i cancer. Jag skickade ett bidrag till Cancerfonden. Kändes så futtigt, men man vill ju alltid göra något. Det är en lustig tradition vi har. Att vi ger pengar till välgörenhet för att någon har dött. Undrar hur det kommer sig att vi började med det.
För mycket död nu för tiden. Det får sätta punkt för den här diskussionen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback