Lyckönskningar!!

En änglamamma gifter sig idag. En kvinna som har haft det mycket tuffare än jag och som kämpar med IVF igen. Hon är värd en fantastiskt fin dag och hon kunde ju inte ha fått bättre väder. Sänder massor av varma lyckönskningar till henne i tanken!! Förhoppningsvis kan bröllopet bli början på något nytt i hennes liv.

Vi har varit på Zetas trädgård och inhandlat olivträd, tagetes och penséer så nu ska jag snart sätta fingrarna i jorden. Lite mat först bara och dagens koll på nätet. :)

Tack Helene, ska ge mig iväg till Beijers när det är dags för nya dörrar!

Trevligt med nyheter

God middag på Tabbouli på Tavastgatan igår. Det är så mysigt där. Älskar libanesisk mat!!
Min vän berättade att hon träffat en kille. Det var en så himla trevlig nyhet så jag blev så glad i hjärtat! Hon riktigt strålade och det har hon inte gjort på det sättet på länge. Han verkar så bra, jag hoppas att han är det. Allt gott till henne.

Bra söndag

Träffade goa vänner idag som bor utåt skärgården. De har köpt ett hus med den mest gudomliga utsikt. Jag skulle sitta och äta frukost vid vardagsrumsfönstret varje dag om jag var dom. :) Men jag kan förstå att de gillar sitt nyrenoverade hitech-kök också. Alltså spisen är 120 bred, med värsta stekhällen. Hulk Hogan måste ha burit upp den.

Sedan åkte vi till badrumsutställningen i Gustavsberg men den var inte så inspirerande. Vi tog dock några bilder på små "toalettrum" för att se ungefär vad vi skulle kunna få plats med i den separata toaletten i källaren. Visst blir det bättre att ha separat toa istället för en toalett i badrummet? Det blir mer som ett spa tycker jag om det bara är dusch, badkar och bastu där. Till veckan ska vi nog gå och kika i lite mer flashiga badrumsbutiker runt Stureplan för att få ytterligare inspiration. Kaklet lär väl va snordyrt, men idéer kan man alltid stjäla.

Eftermiddagen var vi ute i trädgården. Hallonskotten har tagit sig riktigt bra och svartvinbärsbusken är på väg upp igen. Jag njuter förtjust. Jag slet med grästrimmern i slänten tills mina armar var alldeles stela och onda av tyngden. Måste de göra den så förbaskat tung?? Jaja, jag gör resten när det onda har gått ner, batteriet dog dessutom. Grannarna tycker säkert att det ser förjäkligt ut, haha.

Nu ska jag lägga mig, hade nästan glömt att det är arbetsdag i morgon...not.

Update

Jag har inte varit så flitig här på sistone. Det har varit stressigt på jobbet och jag har mest velat ligga i soffan på kvällarna och kolla på inspelade avsnitt på boxen. Så jäkla trist väder idag så jag har inte lust med särskilt mycket heller. Skriver lite i brist på annat.

Jag märker att jag dippar lättare när jag stressar och mormors död har varit mycket i fokus. En session hos min terapeut har dock hjälpt massor och nu känner jag mig lugn. Det var som att gå på en otroligt intensiv meditation att få prata ut hos henne. Jag pös ihop som en ballong. Massor av insikter som vanligt. Hon är så himla skicklig, jag förstår inte att hon kan läsa mig så totalt. På ett sätt är jag oerhört öppen med mitt liv, men vissa delar håller jag så slutna. De delarna lyckas hon alltid få upp på nåt sätt. Hon är värd varenda krona.

En vän till en vän dog tragiskt i en bilolycka förra veckan och jag blev väldigt chockad när jag fick veta. Jag kände inte honom så väl, mest ytligt, men det är alltid så märkligt att någon har dött som man vet vem det är. Att min vän sörjer var dock sorgligast. Vi sa det på telefonen att nästa gång vi pratar ska det vara för att vi har glada nyheter. Jag strävar dit min vän. :)

En gammal lärare dog också för några veckor sedan i cancer. Jag skickade ett bidrag till Cancerfonden. Kändes så futtigt, men man vill ju alltid göra något. Det är en lustig tradition vi har. Att vi ger pengar till välgörenhet för att någon har dött. Undrar hur det kommer sig att vi började med det.
För mycket död nu för tiden. Det får sätta punkt för den här diskussionen.